Digitális munkarend 2021

Tisztelt Szülők!

Iskolánkban a 17/2021.(III.5.) EMMI határozat értelmében 2021. március 8-tól március 31-ig tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre a nevelés-oktatási folyamat.

Ezt követően tavaszi szünet lesz, majd az első tanítási nap 2021. április 7-én, reményeink szerint már hagyományos keretek között kezdődik.

A digitális oktatás ideje alatt a tanulók számára a tananyag kijelölése, a tanulás támogatása online módon történik. A KRÉTA felületet és a Classroomot használva eszközként juttatunk el ismereteket, feladatokat a diákoknak.

Ehhez a jelszavakat, hozzáféréseket minden szülő, tanuló számára már korábban eljuttattuk. Akinek nem sikerül belépni az adott felületre, az osztályfőnöknek jelezve tud segítséget kérni.

A digitális munkarend idején az egyébként iskolában töltendő időszak alatt a tanulók otthonukban, tanulással foglalkozva tartózkodnak.

Ügyelet az iskolában nem szervezhető.

Étkezést az Önkormányzat ebben az időszakban is biztosít az azt igénylőknek. Ez elvitellel történik a konyha épületéből.

Kedves Diákok!

Kérünk benneteket, a digitális oktatás idején a legjobb tudásotok szerint vegyetek részt az tanítási-nevelési folyamatban!

Az online órákra jelentkezzetek be, a feladatokat készítsétek el, küldjétek vissza, hogy a leginkább zökkenőmentesen kezdhessük a tavaszi szünet után a munkát!

Az együttműködést előre is köszönöm!

Létavértes, 2021. 03. 05.

Nagy Józsefné
intézményvezető

A bejegyzés megosztása: