Utolsó hét eseményei 2013. decemberében

Az előző évet jó hangulatban zárta iskolánk. Az utolsó héten szinte minden napra jutott valami program. Az alsós és felsős diákok is kedves műsorral lepték meg egymást az adventi koszorúinknál gyertyagyújtás mellett.

utolsohet01A városi adventre is készültünk. A közös karácsonyfára díszeket készítettünk, melyet az ünnepség kezdetén fel is raktunk a mindenki karácsonyfájára. Nemcsak a fa díszítése sikerült jól, a műsor szintén magas színvonalról árulkodott. Először a Nagylétai Református Egyház énekkarának szépen csengő dalaiban gyönyörködtünk, majd a Görög Katolikus gyerekek színjátéka következett. Iskolánk énekkara karácsonyi hangulatú zenével járult hozzá a közös ünnepléshez, majd drámásaink betlehemes játéka következett. A gyerekek ajándékot is kaptak a Mikulás bácsitól, majd mindenki falatozhatott a sült tökből, kalácsból és finom tea, forralt bor is járt az ünneplőknek.

utolsohet02Köszönjük a jó hangulatot, s a felajánlásokat: a fenyőfától, a szőlősgazdák boráig!

Az évet másnap az iskolában is műsorral, játékokkal, filmezéssel zártuk, így jókedvvel töltöttük el az év utolsó tanítási napját.

A bejegyzés megosztása: