2020. december havi bejegyzések

Tisztelt Szülők!

karacsony2020Bizonyára örömmel vették (a gyerekek biztosan), hogy elkezdődött a téli szünet, ami előreláthatólag január 4-ig, hétfőig tart, ekkor kezdődik újra a tanítás.

 A november-decemberi időszak emberpróbáló volt az iskolában. Minket sem kímélt a betegség, vagy mások megbetegedése miatti karantén, aminek következtében rengeteg helyettesítésre került sor. Igyekeztünk tartani a frontot, mindössze egy esetben került sor egy osztály karanténba helyezésére, amely időre számukra digitális oktatást rendelt el az EMMI.

Most egy nyugodt időszak köszöntött ránk. Fontosnak tartjuk, hogy a szünet idejét mi, pedagógusok, de a diákok is pihenéssel töltsék. Ki kell használni ezt az időszakot a feltöltődésre, amire óriási szükségünk van!

Itt is szeretnénk felhívni a figyelmet a szabályok betartására, a szélesebb körű összejövetelek mellőzésére, elősegítve ezzel a járványhelyzet enyhülését! Töltsék családjukkal a szünidőt! Köszönöm az együttműködést!

SZERETETTELJES, BÉKÉS KARÁCSONYT, ÉS EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN, NYUGALOMBAN GAZDAG ELKÖVETKEZŐ ESZTENDŐT KÍVÁNOK AZ ISKOLA VALAMENNYI DOLGOZÓJA NEVÉBEN!

Létavértes, 2020. december 21.

Nagy Józsefné
intézményvezető

A bejegyzés megosztása: