2017. augusztus havi bejegyzések

Vizitábor 2017 E.C. naplója

A Létafit SE immár 19. vizitáborát szervezte az idén július 25-31 között Bertóthy Tamás és Nagy Károly tanárurak  vezetésével, valamint Nagy József és Nagy Tamás közreműködésével. A tábor hangulatából ad ízelitőt egy részlet EC naplójából, melyet teljes egészében a www.letafitse.extra.hu oldalon lehet megtekinteni.

Részlet  E.C.  (Vizitábori) naplójából

2017. július 25. (Kedd) (Létavértes- Szanazug) Kedves Naplóm!

Indulás, vár a Körös! Gyülekező az iskola előtt. Vannak olyanok, akikkel évente egy alkalommal itt találkozunk, jó újra együtt lenni.  Az időjárás előrejelzés nem bíztató, de volt már részünk esőben máskor is. Csak hideg ne legyen, azt az egyet nem szeretem.

Az izgalom ellenére a buszon aludtam Körösszakálig, mert éjszaka sokáig szöszmötöltem a pakolással. Szakálban mindig megállunk „Jani” kocsmájánál egy jégkrémre, kávéra. Még a Sebes-Körösi túrák idejéből ismernek bennünket és mindig kedvesen fogadnak.  (Ó régi idők, amikor még éjszakára a faluba kocsmákba hordtuk a hűtőtáskák jégakkuját, kifosztottuk a falu kifli készletét és a közkútról hordtuk a vizet!!)

Szanazúgba nem komppal érkezünk, mert nem működik, de amúgy minden változatlan (kivéve Tamás bá betyár-bajuszát J)  Megkapjuk a pólókat (Molnár Dávidot vélem felfedezni a logo figurában,- design by Bertóthy Ági – a szürke mackó mindenesetre stimmel.) Közös kép! Ebéd, irány a víz!

A slambucból semmi nem marad, s már az esti sörös kolbász lebeg a szemem előtt.  Kissé hűvös az idő, de azért lemegyünk mentés borulást gyakorolni.  Közben új emberek jöttek, még nem voltak velünk soha, azt hiszem Debrecenből érkezetek. Itt van János bácsi a csatából (aki mellesleg Jóska bácsi, de azt mondja neki mindegy hogy hívjuk) sokat fényképez és sokat beszél is…. Van velük egy kisfiú Dominik, olyan mint egy kis vitamin golyó, nagyon aranyos.

vizi2017csoport

A bejegyzés megosztása: