Alsós Színház látogatás kategória bejegyzései

Debrecenbe kirándult az 1. a és 1. c

Május 6-án az 1. a és 1. c osztály egész napos kirándulást szervezett Debrecenbe a Vojtina Bábszínházba. Az autóbusz 8 órakor indult el 33 gyerekkel és 4 felnőttel.

1a1ckirdebr01

Délelőtt 10 órakor a játszóházba érkeztünk, ahol a Házi és a mezei egér című dramatikus játék aktív részesei voltak a gyerekek. Csoportfoglalkozás keretében több tevékenységet végeztek: mozgásos, zenei és kézműves.

Rövid városnézést követően megebédeltünk és fagyiztunk. Délután 2 órától Égen földön című mesejátékot láthattunk a bábszínházban. Nem mindennapi előadás részesei lehettek a gyerekek, a nézőtér egy űrhajó belsejeként volt kialakítva.

1a1ckirdebr02

Égen földön című mesejáték egy űrhajó belsejében játszódott

Délután 4 órakor kellemes élményekkel érkeztünk haza.

A bejegyzés megosztása:

Alsós színházlátogatás

Hosszú évek óta szervezzük a színházlátogatást bérlettel. Az idén a debreceni Csokonai Színházba 162 fő vásárolt bérletet az alsó tagozaton, mely 2 előadásra szól.

Az első előadást már láthattuk február 5-én Bors néni, Bors! címmel. Jó hangulatú, zenés, látványos díszletű előadás volt, mely mindenkinek nagyon tetszett. Reméljük a következő is ilyen szórakoztató lesz: Artúr a cipőhorgász címmel.

A bejegyzés megosztása: