Alsós Hulladékgyűjtés kategória bejegyzései

Papír és PET palack gyűjtési akció

Szeptember 23-án van a Nemzetközi hulladékgyűjtő akció, ezért ehhez az időponthoz kötöttük a papírgyűjtést az alsó tagozaton. Évről évre a gyűjtéssel a célunk a takarékosságra és az újrahasznosításra nevelni a gyerekeket.

Az akcióban nemcsak az osztályok, de a szülők nagy része is részt vett. Lekerültek a padlásokról a régi tankönyvek, sőt a nagyszülők régi folyóiratai is a konténerbe kerültek. Az osztályok a boltokból a kartondobozokat, az irodákból a régi papírokat hordták egész héten át délutánonként. Külön köszönetet érdemel Nagy Tibor és Tóth József vállalkozó, akik többször fordulva töltötték fel a konténert.

A lázas gyűjtésből 36.120,-Ft-ot kaptunk, melyből az osztályok játékokat fognak kapni. Minden felnőttnek, gyereknek, vállalkozásnak köszönet a segítségért.

A bejegyzés megosztása:

Alsós hulldékgyűjtés 2014

Már hagyománnyá vált iskolánkban a papír és pet palack gyűjtése. Az alsó tagozat időpontja ebben a tanévben szeptember 23-tól 28-ig tartott. Szülő és gyerek lelkesen gyűjtötte a papírt és palackot egy héten át.

Célunk: takarékosságra nevelés. Az itt kapott pénzből /32.500,-Ft/ a mikulás napi ajándékok nagy részét tudta finanszírozni a Diákönkormányzat.

A bejegyzés megosztása: